Change to graphical user interface

Datenschutz

Adatvédelem könyvtárunk honlapján

Nyilatkozat a regisztrált felhasználók személyes adatainak védelméről

Könyvtárunk bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja honlapunkon, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

 

Nyilatkozat a honlap tartalmának felhasználásáról

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alább leírtakat, ebből megtudhatja mit tehet a honlapunkon megjelentetett tartalmakkal

 • E-könyvek
  Az e-könyvek szolgálják az online olvashatóságot, amely nem jelent feltétlenül letölthetőséget is. Jellege e-könyvenként  megjelenik, amelyből megtudhatja hogy csak online megnyitható és olvasható, vagy letölthető is az Ön számára.
 • Képek, illusztrációk
  Letöltésük és felhasználásuk tilos
 • Hírek, események
  Amennyiben átvenné híreinket, úgy lehetősége van RSS csatornán keresztül ezt megtenni.
  Amennyiben közvetlenül hivatkozna honlapján tartalmunkra, úgy kérjük ne teljes terjedelmében másolja azt át, legfeljebb 255 karakternyi idézetben tegye meg és hivatkozzon linkkel a forrásra, ezzel téve lehetővé, hogy a látogatói pontosan informálódjanak az érintett témában.